Uutiset »
 

Infotilaisuus ECQA tutkinnoista 14.2.2012 Innopoli 2

Julkaistu 22.11.2011

Miksi hankkia kansainvälinen sertifikaatti? – ECQA infotilaisuus 14.2.2012

Ajankohta: 14.2.2012 klo 9-11

Paikka: Innopoli 2, Auditorio Edison 2 (Tekniikantie 14, Espoo)

Euroopan työmarkkinoiden yhdentyessä on ollut tarpeen kehittää koko Euroopan alueella yhteisesti hyväksyttyjä tutkintoja. Tutkintojen kattavuus ja laatu on kyettävä turvaamaan yhteisin menettelytavoin. ECQA:n sertifikaatit ja koulutukset ovat sertifioijien ja koulutusorganisaatioiden hyväksymiä kaikkialla Euroopassa, kuten Ranskassa, Saksassa, Espanjassa, Italiassa, Skandinavian maissa, kaikissa Itä-Euroopan maissa jne. Tämä helpottaa myös yritysten kansainvälistä toimintaa, kun toisessa maassa toimivat asiakkaat tietävät minkä standarien mukaan toimittaja on työntekijänsä sertifioinut.

Tule mukaan ECQA:n aamiaistilaisuuteen tutustumaan ECQA:n euroopan laajuisiin tutkintoihin ja sertifikaatteihin. Tilaisuudessa saat vastauksen ainakin seuraaviin kysymyksiin:

  • Mikä on Tietotekniikan liiton rooli sertifiointikentässä?
  • Mikä on ECQA organisaatio?
  • Mitä Innovation Manager tekee?
  • Mitä SPI Manageri tekee?
  • Mitä Scope Manager tekee?

Tilaisuuden järejestää Tietotekniikan liitto yhdessä Falcon Leader Oy:n kanssa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan ilmoittautumislomakkeella. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä ilmoittaudu <at> ttlry.fi tai puhelimitse 020 741 9898.

Tilaisuus on maksuton. Tervetuloa

TTL:n ensi kevään ECQA-tutkinnot:

  • Innovation Manager alkaen 12.1.2012: Koulutus on tarkoitettu innovaatiotoiminnasta ja tuotekehityksestä sekä liikeideoiden kehityksestä vastaaville johtajille ja päälliköille. Kurssin sisältö sivuaa myös innovaatiotoiminnan laatuun liittyviä kysymyksiä. Osallistujille muodostuu selkeä näkemys innovaatiotoiminnan organisoinnista ja ryhmän merkityksestä innovointityössä.
  • Software Process Improvement Manager alkaen 16.1.2012: Kurssi on tarkoitettu kokemusta omaaville henkilöille, jotka ovat siirtymässä toiminnan kehittämisen vastuuhenkilöiksi tai haluavat entistä paremmin menestyä toiminnan kehittämisen liittyvissä tehtävissään. Kurssilla osallistujille muodostuu selkeä kokonaiskuva prosessien parantamisesta koko yrityksen näkökulmasta.
  • Scope Managerin tutkinto alkaen 18.1.2012: Tämä viisipäiväinen koulutus on tarkoitettu vaatimusmäärittelyn ammattilaisille, useita toimituksia läpivieneille IT-projektipäälliköille sekä projektijohdon konsulteille. Scope Manager -koulutus antaa valmiudet arvioida ja mitata erialisten tietojärjestelmäprojektien vaatimuksia ja niiden edellyttämiä resursseja.

Sivun alkuun Sivua muokattu 7.3.2012