Uutiset »
 

ISO/IEC 20000 Auditor kurssi jäsenille

Julkaistu 2.12.2011

Hei vaan FiSMAn jäsenet!

Viime viikon keskiviikkona pidimme FiSMA ry:n syyskokouksen 2011. Hyväksyttyyn toimintasuunnitelmaan sisältyy suuri määrä vain jäsenille suunnattuja palveluja. Ensimmäisenä niistä on ISO/IEC 20000 auditoijan kurssi 17 – 18.1.2012. Kurssin esittely on oheisessa tiedostossa.  Toki siihen voi tulla vielä pieniä muutoksia, mutta oleellinen sisältö varmaan käy selville. Kyseessä on nimenomaan mallikurssi eli keskitytään ISO/IEC 20000-1:2011 sisältöön ennen kaikkea auditontitilanteiden ja –tulkintojen kannalta.  Vuoden 2011 tammikuussa pidimme vastaavan kurssin, mutta silloin tuntumaksi jäi että moni jäsen ei syystä tai toisesta kyennyt osallistumaan joten uusimme kurssin nyt tammikuussa 2012.

Kurssista saa auditoijan pätevyyden jos läpäisee vapaaehtoisesti pidettävän monivalintatentin. Kukin FiSMAn jäsen ratkaisee itse, mihin rooliin kyseistä tunnustettua pätevyyttä käyttää. Auditoinnin perustaidot oletetaan hankituksi muuta kautta, esimerkiksi ISO 9001 tai SPICE/CMMI pätevöitymisissä.

Kurssi on tarkoitettu ainoastaan FISMAn jäsenille. Hinta on omakustannusperusteinen 600 EUR/osanottaja.  Odotus on että se täyttyy varsin nopeasti, sen verran vilkasta ennakkokiinnostus on ollut jäsenten keskuudessa. Max osanottajamäärä on 15 henkilöä. Jos jostakin syystä kaikki kurssipaikat eivät täytykään, jäsenet voivat tarjota sitä yhteistyökumppaneilleen hintaan 1200 EUR/osanottaja. Aloitetaan ilmoittautumiset kuitenkin ensin FiSMAn jäsenistä, eli ilmoittautukaa lähettämällä osanottajien nimet ja sähköpostiosoite FiSMAn toiminnanjohtajalle Risto Nevalaiselle, risto.nevalainen (a) fisma.fi.  Pyydän ilmoittautumisia vielä ennen joulua 2011, elikkä 23.12. mennessä.

Kurssin suunniteltu pitopaikka on Innopoli 2, Tekniikantie 14 Espoo. Jos jäsenillä on parempia ehdotuksia pitopaikaksi, kertokaa siitäkin samalla kun kerrotte osallistujien nimet ja yhteystiedot!

Ei kuin pätevöitymään!

Risto Nevalainen, FiSMA ry

Sivun alkuun Sivua muokattu 9.2.2012