Ohjelmiston testauskurssi – ISO29119, 30-31.3.2017

Aika: To – pe 30-31.3.2017

Paikka: Innopoli 2, neuvottelutila Ollila 1&2, Tekniikantie 14, Espoo

Ilmoittautuminen: Linkki

FiSMA järjestää yhteistyössä Lappeenrannan teknillisen yliopiston, Tivia ry ja Oppia.fi verkoston kanssa Ohjelmiston testauskurssin. Kurssi perustuu ISO/IEC 29119 – Software Testing standardiin ja kurssilla käydään läpi myös testauksen arviointimalli ISO/IEC 33063 – Process assessment model for software testing. Osallistujat saavat muun runsaan materiaalin lisäksi Jussi Kasurisen kirjan: Ohjelmistotestauksen käsikirja.

Kurssin hinta on 890 EUR + ALV FiSMA ry:n jäsenille. Määräalennus on neuvoteltavissa (min 3 osallistujaa). FiSMA ry laskuttaa jäsentensä osanoton. Muita osallistujia voidaan ottaa kurssille jos osanottokiintiöön max 15 henkilöä mahtuu. Heidän ilmoittautumisensa ja laskutuksensa hoidetaan joko Tivia ry:n tai oppia.fi (Wakaru Oy) kautta.

Kurssi luennoidaan Suomen kielellä. Aineisto on pääosin englanninkielistä. Kurssilaisille toimitetaan ennakkoon ISO/IEC 29119 standardiperheen kurssilla käsiteltävät osat. Kurssilaisilla on oltava tietokone mukana kurssilla.

Kouluttajina toimivat Ossi Taipale ja Jussi Kasurinen Lappeenrannan teknillisestä yliopistosta sekä Risto Nevalainen FiSMAsta. Osallistujien määrä on rajoitettu 15 henkilöön. Yksityiskohtainen ohjelma ja kurssikuvaus löytyvät: linkki.