FiSMA ry järjestää kaikille avoimen seminaarin/webinaarin

  • Juho Malmberg: Toimintopisteiden käyttäminen ison organisaation kehittämisen mittarina
  • Heikki Naski: Tuottavuuden mittaaminen kehittäjän näkökulmasta

Tilaisuus järjestetään sekä läsnä, että etänä. Jotta osaamme varata sopivan määrän kahvia ja pullaan, toivomme etukäteistä ilmoittautumista 28.11. mennessä täällä (seuraa linkkiä).

Seminaari pidetään Innopoli 2:ssa Rubik-kokoushuoneessa. Osoite: Tekniikantie 14, Espoo. Paikalle pääsee kätevästi metrolla ja linja-autoilla. Autolla tulijat huom: Innopoli 2:n edessä olevalle parkkipaikalle pitää ilmoittautua etukäteen linkillä: https://technopolis.autopay.fi/?token=5TJD326G tai käyttää maksullista parkkialuetta.

Webinaarin tarkemmat tiedot sivun alalaidassa.

 

Juho Malmberg

Juho on toiminut viimeiset 7 vuotta OP Ryhmän CIO:na ja johtokunnan jäsenenä vastuullaan teknologia ja kehittäminen. Tätä ennen Juho on toiminut toimitusjohtajana ZenRobotics Oy:ssä, johtokunnan jäsenenä KONE Oyj:ssä ja Suomen Accenturen toimitusjohtajana. Juholla on laaja johtamiskokemus, joka on painottunut liiketoiminnan kehittämiseen teknologiaa hyödyntäen. 

Heikki Naski

Heikillä on väkevä kokemus sekä konsulttina että in-house ohjelmistokehittäjänä, molemmissa uutta rakentamassa ja vanhaa ylläpitämässä. Hän tietää miten järjestetään ohjelmistokehitys tehokkaasti ja tuntee tuottavuuden mittaamisen haasteen, varsinkin pitkällä aikavälillä. Heikki on myös Scope Manager ja FiSMA-aktiivi.

 

Teemat

Juho alustaa aiheena toimintopisteiden käyttäminen ison organisaation kehittämisen mittarina – oppeja ja kokemuksia käytännössä.

Tunnetusti tuottavuutta ei pidä tehdä yksilötasolla. Kuitenkin tiedetään että eri kehittäjien tuottavuuserot voivat olla kymmenkertaisia. Miltä asia näyttää kehittäjän näkökulmasta? Katsaus Twitter-keskusteluista.

Ilmoittautuminen ja tiedot

Seminaari/webinaari torstaina 1.12.2022 kello 14.00-16.00 ja FiSMA ry:n sääntömääräinen syyskokous kello 16.00-17.00

Alustukset ja keskustelun aiheet:

  • 14.00-15.00 Juho Malmberg: Toimintopisteiden käyttäminen ison organisaation kehittämisen mittarina
  • 15.00-16.00 Heikki Naski: Tuottavuuden mittaaminen kehittäjän näkökulmasta
  • 16.00 FiSMA Ry: Sääntömääräinen syyskokous

Ilmoittautuminen 28.11.2022 mennessä täällä (seuraa linkkiä).

Webinaari ja kokous järjestetään Zoom-kokouksena. Linkki tässä.

https://iso.zoom.us/j/91465449442?pwd=dVRLTGFuN0dwWFF2Uzd0Y1NCWEVhZz09

Sydämellisesti tervetuloa!

Mitro Kivinen,
Toiminnanjohtaja, FiSMA ry